Matalan kynnyksen yksilövalmennus

Lauri Hodju

Matalan kynnyksen yksilövalmennus toteutetaan Fysio Nordicin toimitiloissa. Valmentajana toimii tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut naprapaatti. Yksilövalmennuksen päätavoitteena on toimintakyvyn parantaminen ja liikunnanilon löytäminen rauhallisesti yksilön omien tavoitteiden mukaisesti. Valmennuksessa keskitytään mm. lihasvoiman, lihaskestävyyden, liikkuvuuden ja tasapainon parantamiseen.

Kenelle?

Valmennus on erittäin turvallinen, helppo ja edullinen tapa aloittaa kunnon kohottaminen ja toimintakyvyn parantaminen. Valmennus sopii ihmiselle, jolla on hankaluuksia aloittaa säännöllinen lihaskunnon harjoittaminen. Fysio Nordicin kompakti sali on rauhallinen ja varattu aina valmennettavalle. Tämä valmennus ei sovellu kuntoutusasiakkaille. Kuntoutusasiakkaille suosittelemme naprapatiaa.

Miten?

Valmennuksessa käytettävistä harjoitteista melkein kaikkia voidaan soveltaa jatkossa kotona tehtäväksi. Saat liikepankkiisi uusia liikkeitä ja osaamista itsenäiseen harjoitteluun.

Valmennus toteutetaan Fysio Nordicin omissa tiloissa ennalta sovittuina aikoina. Tapaamisia on 2 kertaa viikossa ja yksi harjoituskerta kestää noin 30–40 min. Yksi viikko maksaa yhteensä 60–70 €, ja se maksetaan ensimmäisellä käynnillä.

Kysy lisää: info@fysionordic.fi

HINNASTO

Matalan kynnyksen valmennus

1 viikko sis. 2 harjoituskertaa70€ (35€ käynti)
4 viikkoa sis. 8 harjoituskertaa260€ (32,50€ käynti)
8 viikkoa sis. 16 harjoituskertaa480€ (30€ käynti)

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä

Fysio Nordic

Avoinna
joka päivä: 09-20
(ajanvarauksella)
Soita ja varaa aika tai lähetä meille viesti.

Sähköposti

info@fysionordic.fi

Puhelin

041 3124795

Osoite

Varastokatu 3
45200 Kouvola