Tietoa meistä

Fysio Nordic on kouvolalainen 2.2.2016 perustettu hyvinvointi- ja terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme yksilöllistä palvelua ilman liukuhihnatyöskentelyä. Meille jokainen asiakas on tärkeä ja kohtaamme hänet sellaisena kuin hän on. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja tämä näkyikin vuonna 2021 keräämässämme asiakaspalautteessa. Saimme yhteensä yli 300 asiakaspalautetta, ja niiden keskiarvo oli 4,9/5. Lue lisää asiakaspalautteista.

Fysio NordicIN tärkeimmät arvot

Fysio Nordicin tärkein arvo on yksilöllinen hoito. Tällä tarkoitamme sitä, että asiakas on yksilö ja asiakkaan vaiva on yksilöllinen. Kukaan meistä ei pysty täysin samaistumaan toisen kipuun, koska kipu on yksilöllistä ja abstraktia koettua tuntemusta. Jokaiselle asiakkaalle pyrimme tekemään häntä parhaiten palvelevan hoitosuunnitelman. Asiakas myös kohdataan yksilönä eikä meillä tehdä liukuhihnatyöskentelyä. Meillä ei esimerkiksi tehdä automaattisesti kaikille täysin samaa niskahartiaseudun hierontaa, vaan kuuntelemme asiakasta ja suunnittelemme hieronnan yksilöllisesti. Myös esimerkiksi olkapään kiputila kuntoutetaan jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti hänelle parhaiten sopivalla tavalla.

Toinen Fysio Nordicin tärkeä arvo on, että meillä pyritään toimimaan asiakkaan kannalta kustannustehokkaasti. Meillä tarkoitus ei ole juoksuttaa turhaan palveluiden perässä tai koukuttaa käyttämään palvelua ”turhaan”. Näemme, että eettisesti ainoa oikea tapa toimia on, että ohjaamme asiakkaan mahdollisimman tehokkaasti oikean hoitavan tahon pariin, jos omat rahkeemme eivät riitä hoitamaan asiakasta. Tästä olemmekin saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme sekä ihmetystä, että emme ole vain rahastamassa vaan oikeasti teemme työtä asiakkaiden hyvinvoinnin vuoksi.

Kolmas tärkeä arvomme on, että Fysio Nordicin asiantuntijat toimivat luotettavan tutkitun tiedon periaatteiden mukaisesti. Emme arvaile tai tarjoa uskomushoitoja. Jos jotain hoitolinjaa ei pystytä tieteellisesti perustelemaan, se jätetään tekemättä. Näin ollen toimintamme on myös hyvin turvallista ja tehokasta.

Fysio NordicIN tavoitteet

Fysio Nordicin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisesti asiantuntevaa terveyttä edistävää/ylläpitävää hoitoa. Tavoitteenamme on saada useiden eri terveyden- ja hyvinvointialojen asiantuntijoita työskentelemään saman katon alle, jotta voimme tarjota asiakkaillemme moniammatillista hoitoa.

Fysio Nordicin toinen tärkeä tavoite on tarjota työntekijöillemme hyvä työympäristö työskennellä ja kehittää itseään. Meille työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Kuuntelemme työntekijöidemme kehitysideoita aktiivisesti ja koitamme parantaa työviihtyvyyttä jatkuvasti. Avoin ilmapiirimme mahdollistaa suoran palautteen työntekijöiltämme eteenpäin. Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen, rennon ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön.

Fysio NordicIN toimitilat

Fysio Nordicin toimitilat ovat vastikään remontoidut ja noin 190 m² kokoiset. Toimitilat sisältävät 2 odotusaulaa, 6 hoito-/vastaanottohuonetta, 2 WC:tä, jumppatilan, keittiön työntekijöiden käyttöön sekä asfaltoidun parkkipaikan toimitilojen edessä. Jumppatilasta löytyy mm. juoksumatto, taljatorni, käsipainot 1–30 kg sekä rutkasti kuminauhoja. Tiloissa on useita ilmalämpöpumppuja ja tilat ovat muutenkin hyvin ilmastoituja. Tilat ovat mukavan viileitä kesähelteillä ja lämpimät talvipakkasilla. Toimitiloihin on helppo tulla ja ne sijaitsevat rauhallisella omakotitaloalueella noin 2,5 kilometrin päässä ydinkeskustasta ja rautatieasemalta (5 min autolla).

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä

Fysio Nordic

Avoinna
joka päivä: 09-20
(ajanvarauksella)
Soita ja varaa aika tai lähetä meille viesti.

Sähköposti

info@fysionordic.fi

Puhelin

041 3124795

Osoite

Varastokatu 3
45200 Kouvola