Yrityksille

Haemme yritysyhteistyötä Kouvolan alueella!

Haemme yritysyhteistyötä Kouvolan alueella! Jos yrityksesi kaipaa hyvinvointi- ja terveyspalveluita erinomaiseen hintaan, niin otathan yhteyttä. Yhteistyöt räätälöidään yksilöllisesti yrityksellesi sopivaksi.

Työntekijöiden terveys on tärkeä osa yrityksen elinvoimaisuutta. Terapeuttisella harjoittelulla ja ergonomisella neuvonnalla voidaan ennalta ehkäistä sekä hoitaa mm. selkä- ja niskakipuja.

Selkäkipujen esiintyvyys on kasvanut suomalaisilla aikuisilla. Terveys 2011 – tutkimuksessa edellisten 30 päivän aikana naisista 41 % ja miehistä 35 % koki selkäkipua. Samaisessa tutkimuksessa todettiin niskakipua viimeisen 30 päivän aikana 41 %:lla yli 30-vuotiailla naisilla ja 27 %:lla samanikäisillä miehillä (Koskinen, Lunqvist & Ristiluoma 2011, 92-93).

 

Vuonna 2013 Suomessa oli tuki- ja liikuntaelinsairauksien takia yhteensä 4,9 miljoonaa sairauspäivärahapäivää. Näistä noin 2 miljoonaa sairauspäivärahapäivää oli selkäkipujen tai selkäsairauksien takia. Olkapään sairauksien takia sairauspäivärahapäiviä oli 704 000. (Kelan Sairausvakuutustilasto 2013. http://www.kela.fi/documents/10180/1630858/Kelan_sairausvakuutustilasto_2013.pdf/4aca5252-cbd9-4972-a9a9-4ba6f5b6818e.)

Selkäkivun esiintyvyyttä kasvattavat mm.:

  • fyysinen työ
  • toistuva nostaminen
  • hankalat työasennot
  • tärinä.

Niskakivun esiintyvyyttä kasvattavat mm.:

  • Pitkäkestoinen istuminen
  • Tarkkuutta vaativa työ
  • Pitkäkestoinen työskentely pää etukumarassa
  • Pitkäkestoinen työskentely kädet koholla
  • Kumarissa asennoissa työskentely

 

Miten Fysio Nordic voi auttaa työntekijöitä?

Fysio Nordic voi auttaa työntekijän tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksessa Kouvolan alueella. Yleisimpiä asiakkaidemme vaivoja ovat selkäkipu (välilevyperäinen, epäspesifi, fasettinivelperäinen, lihasperäinen), niskakipu, päänsärky, rangan kiputilat, raajojen puutumiset sekä olkapään rasitusvammat. Myös muiden nivelten rasitusvammoja ja kiputiloja, hermokipuja sekä huimausta hoidamme viikoittain. Me Fysio Nordicilla haluamme hoitaa kuntoutuksen huolellisesti, kustannustehokkaasti sekä yksilöllisesti. Autamme asiakasta kiinnittämään huomiota vaivan syntymekanismeihin, jotta vaiva ei uusiutuisi yhtä helposti. Teemme siis myös ennaltaehkäisevää työtä, jotta asiakas pysyisi työkykyisenä.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä

Fysio Nordic

Avoinna
arkisin: 09-20
viikonloppuisin: 12-18
Soita ja varaa aika tai lähetä meille viesti.

Sähköposti

info@fysionordic.fi

Puhelin

Lauri Hodju, Naprapaatti, yrittäjä
041 3124795

Osoite

Varastokatu 3
45200 Kouvola