Lantionpohjan hyvinvointi

Mira Huuhilo

Lantionpohjanhyvinvointi -vastaanotolla käsitellään lantionpohjan hyvinvointia sekä toiminnallisuuden parantamista liikunnan ja elintapaohjauksen kautta. Vastaanotolla saat neuvontaa, ohjausta sekä itse toteutettavia harjoitteita.

Kenelle?

Lantionpohjan hyvinvointi soveltuu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään lantionpohjan hyvinvointia ja toiminnallisuutta liikunnan ja elintapojen kautta sekä lisäämään tietoisuuttaan lantionpohjan merkityksestä hyvinvoinnille. Toiminallisissa vaivoissa voidaan kartoittaa ovatko ne harjoitteilla sekä elintapaohjauksella parannettavissa vai tarvitseeko esim. lantionpohjafysioterapeutin, uroterapeutin tai gynekologin vastaanottoa.
Huomioi, että vastaanotolla ei diagnosoida, toteuteta kuntoutusta tai suoriteta tarkkaa rakenteiden tai toiminnan tutkimista intrasti tai ultraäänellä. Jos sinulla on tarvetta näille, hakeudu lantionpohjafysioterapeutin tai lääkärin vastaanotolle.

MAHDOLLISIA SYITÄ HAKEUTUA VASTAANOTOLLE:

  • vaikeuksia tunnistaa lantionpohjalihakset
  • tarve lantionpohjan lihasvoiman kehittämiselle
  • lantionpohjan vaivojen ennaltaehkäisy (esim. karkailu, laskeuma)
  • epäilys kireydestä tai ylijännittyneisyydestä
  • ilmenee kipuja, virtsaamisen tai ulostamisen ongelmaa, yhdyntävaikeuksia tai -kipuja
  • synnytykseen valmistautuminen

Jos olet epävarma, onko palvelu sinulle sopiva, ota yhteyttä mira@fysionordic.fi tai 0405631634.

Miten?

Vastaanotolla asiakas haastatellaan ja voidaan tutkia lantionpohjan toiminnallisuutta palpoimalla luisia rakenteita ja havainnoimalla eri liikkeissä. Toiminta pohjautuu haastatteluun ja asiakkaan kertomaan. Esitietojen ja haastattelun perusteella ohjataan lantionpohjan harjoitteita tarpeen mukaan, esim. tunnistamista, rentouttamista tai vahvistamista. Voimme käsitellä myös elintapojen merkitystä lantionpohjan hyvinvoinnille.

HINNASTO

Lantionpohjan hyvinvointi

Lantionpohjan hyvinvointi 45 min55 €

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä

Fysio Nordic

Avoinna
joka päivä: 09-20
(ajanvarauksella)
Soita ja varaa aika tai lähetä meille viesti.

Sähköposti

info@fysionordic.fi

Puhelin

041 3124795

Osoite

Varastokatu 3
45200 Kouvola