MATALAN KYNNYKSEN RAVINTOVALMENNUS

Mira Huuhilo

Matalan kynnyksen ravintovalmennus toteutetaan pääsääntöisesti Fysio Nordicin toimitiloissa. Valmentaja on terveyden edistämisen ja urheiluravitsemukseen osaaja. Valmennuksen päätavoitteena on valmennettavan ravitsemuksen ohjaaminen terveyttä edistävään suuntaan ja sen käytännön toteutukseen jokaisen yksilöllisessä tilanteessa. Valmennuksen aikana tulee käytyä monipuolisesti ravitsemuksen teemoja lävitse niin ruoka-aineisiin liittyvästä sisällöstä siihen mikä vaikuttaa syömiseen ja sen ympärillä tehtäviin valintoihin.

Kenelle?

Valmennus sopii ihmiselle, jolla on hankaluuksia terveellisen ja monipuolisen ruokavalion toteuttamisessa ja vaikeuksia tietää mistä lähteä liikkeelle. Olet motivoitunut sitoutumaan oman hyvinvointisi parantamiseen. Valmennus on helppo ja käytännönläheinen tapa ottaa askeleita elintapojen muuttamiseen.

Miten?

Yksi valmennuskerta kestää 40min, jonka aikana paneudumme yhteen ravitsemukseen liittyvään teemaan. (Huom! Alkukartoitus 60min). Valmennuskerrat ovat pääsääntöisesti Fysio Nordicin tiloissa. Mahdollisesti voimme käydä myös yhdessä esim. kaupassa. Tarkoituksena on jokaiselta kerralta tiedon lisäksi jäädä konkreettisia ohjeita ja neuvoja omaan arkeen ja siihen, miten itse voi toteuttaa ja huomioida asioita omassa elämässään. Esimerkkitoteutuksessa on teemoja, joita voimme käsitellä. Alkukartoituksessa kuitenkin selvitetään mitä juuri sinä tarvitset.

Esimerkkitoteutus

1. Alkukartoitus (60min)
2. Säännöllinen ateriarytmi ja ruokavalion runko
3. Ravintoaineiden merkitys
4. Nesteen saanti
5. Käytännön ruuanvalmistus, aterioiden koostaminen
6. Mitä ostoskoriin? Ruoka-aineiden ravintosisältö (mahd. kaupassa käynti)
7. Ravitsemuksen vaikutus psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin, syömiskäyttäytyminen
8. Erikoistilanteet tai oma toive

HINNASTO

MATALAN KYNNYKSEN RAVINTOVALMENNUS

2–3 kk ravintovalmennus (sis. 8 krt) 320 € (40€ käynti)

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä

Fysio Nordic

Avoinna
joka päivä: 09-20
(ajanvarauksella)
Soita ja varaa aika tai lähetä meille viesti.

Sähköposti

info@fysionordic.fi

Puhelin

041 3124795

Osoite

Varastokatu 3
45200 Kouvola